Het Wylde Groepshuis | 12 Pers.

Het Wylde Groepshuis | 12 Pers.

Het Wylde Groepshuis | 12 Pers.
12-persoons Bungalow
v.a. € 1196.60
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Het Wylde Groepshuis | 12 Pers." is gelegen op Het Wylde Pad. Het Wylde Pad is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Twijzelerheide is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Wylde Pad toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

NIEUW: Het Wylde Groepshuis, geopend vanaf 20-10-2022! 🤩

In de ruime woonboerderij vind je onze nieuwste aanwinst; het Wylde Groepshuis. Met maar liefst 12 vrienden, vriendinnen, kennissen of familie geniet je pas écht van de Wylde Experience. Al meteen bij binnenkomst proef je de unieke sfeer van Het Wylde Pad, die ook hier volop aanwezig is.

Het groepshuis biedt alles wat jij nodig hebt voor een optimaal verblijf. De ruime keuken beschikt over een oven en magnetron, pannenwarmer en waterkoker. Kortom; álles voor uitgebreide etentjes en borrels. Van gouden bestek tot houten borrelplanken: you name it en het is er. Met maar liefst 6 slaapkamers én 5 badkamers is het optimaal genieten. Natuurlijk zijn alle badkamers voorzien van overheerlijke producten van The Gift Label, zoals handzeep, bodywash, shampoo, conditioner en bodylotion. In de woonkamer is het ultiem relaxen met een Smart-tv en comfy meubilair. Voor de kleine wylderikken staat er een goed gevulde speelgoedmand klaar, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Via de schuifdeuren stap je zo je eigen binnentuin in mét eigen grasveld.

Je ziet: alles is aanwezig voor de ultieme getaway. Het enige wat jij hoeft te doen, is optimaal genieten!

Heeft u interesse in accommodatie "Het Wylde Groepshuis | 12 Pers." op vakantiepark Het Wylde Pad? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Wylde Pad. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken